Mistä oikeasti voisi tienata hyvin lisää?

Tätä ajatusta ja kysymystä pyörittelevät todella useat ihmiset sekä kotona, että julkisilla keskustelupalstoilla ja sosiaalisen median ryhmissä, jopa siinä mittakaavassa, että me kävimme hakemassa muutaman aloituksen tähän kommentoitavaksi. Eli mistä oikeasti voisi tienata hyvin lisää euroja? Onko affiliate toiminta sinulle mahdollisuus lisätuloihin?

Olisiko täällä jotain ihanaa ihmistä johonkin yhteistyöhön? Sekä toiseksi mulla olisi yksi hyvä idea myös lisätuloille jos sua kiinnostaa kirppistelyt netissä tai voit tarjota jotain mukavaa osa-aikaista työtä, jolla saa toimeentuloa kotoa käsin jos voit auttaa minua pian, niin pistä viestiä.Itsellä hankala tilanne,koska olen jäänyt eläkkeelle enkä ole kun xx v ja ei oo yhtään mitään toimeentuloa eli ei ole helppoa pärjätä ilman mitään toimeentuloa!

Tällaisissa tilanteissa kuin yllä oleva, valitettavan usein se ”hyvä idea” ei kanna välttämättä kovin pitkälle. Siksi jos sinulle tulee jokin tällainen hyvä idea, yritä sparrata sitä jonkun tutun yrittäjän kanssa, jolla on jo kokemusta erilaisesta ansaitsemismallista kuin työssä olemisesta.

Etsin tiimiini motivoitunutta tekijää/tekijöitä, jolla sydän laulaa yhdessä tekemiselle, hyvinvointia tukevilla tuotteilla. Mahtavat koulutukset, yhdessä tekemistä, tiimin tuki ja kannustus. Itse määrittelet missä ja milloin teet ☀️ Mahtavia juttuja tulossa joten jos kiinnostaa, kerron mielelläni lisää tästä mahdollisuudesta… tarjotaan ihmisille mahdollisuus lisäansioihin Suomalaisen yhtiön tuotteilla, jotka tukevat myös hyvinvointia. Huikea mahdollisuus tällä saralla, kun lähdetään Suomesta maailmalle.

Niin, oikeastaan missä alalla tahansa voi myymällä päästä hyviin ansioihin. Ansioihin pääsemiseksi tarvitaan kuitenkin ostajat ja kontaktointi ostajiin. Esimerkiksi oma tuttavaverkosto ei välttämättä jaksa kovin montaa kertaa ostaa tuotteita, mutta hyvin toimiva kotisivu, blogi tai vaikkapa Facebook-ryhmä voi hyvinkin tuottaa myyntiä.

…vielä tilaa henkilöille, jotka ovat tulosorientoituja, halukkaita oppimaan, motivoituneita näyttämään osaamisensa sekä tietenkin halukkaita tekemään rahaa.

Niin, valitettavasti vain kaikki eivät voi olla hyviä myyjiä, tai osaa kirjoittaa, tai olla kameran edessä – mutta jos osaat kirjoittaa, tykkäät kirjoittamisesta ja olet halukas tienaamaan, affiliate-markkinointi voi ollakin hyvä tulonlähde.

Kun saat innostuksen tartutettua seuraajiisi niin homma lähtee rullaamaan kuin itsestään. Sivutulot vaativat usein jonkin verran työtä. Toisaalta työt kannattaa valita niin, jotta itse nautit niiden toteuttamisesta. Mä harrastan pokeria. Striimaan sitä Twitch alustalla. Ja teen n. 200-300e lisätuloja kuukaudessa. Paras kuukausi on ollut 970e, kun olin livessä enemmän

Kaikenlaisesta harrastamisesta on mahdollista kirjoittaa, kertoa ja saada seuraajia – mutta siinä vaiheessa kun yrittää tehdä siitä tulonlähteen, pitää miettiä suunnitelmallisesti koska ehtii tehdä sisältöä, sekä mitä oikeasti tuottaa – ihan kaikenlainen sisältö kun ei välttämättä kiinnosta, tai tarjontaa on jo liikaakiin.

Harrastan käsitöitä ja nyt lomalla teen aika paljon ja nopeasti. Mietin mitä kautta niillä voisi tienata

Joskus vastaukset ovat aivan käden ulottuvilla, mutta monella kädentaitajalla ongelmana onkin juuri se, ettei oikeastaan tiedä paljon laittaisi hintaan ja missä lähtisi myymään – samalla kuitenkin pitää muistaa pitää se verottaja tyytyväisenä sekä tietoisena lisätuloista – uusi Tesla tai mersu pihassa työttömänä ollessa voi herättää kysymyksiä ainakin naapurustossa.

Toisaalta taas on tarinoita kun kotileipuri, joka teki harrastuksesta sivuduunin ja perusti toiminimen… ja ansaitsee nykyään perustyön ohella aina silloin tällöin muutaman kymmenen euroa.

Etätöistä rahaa

Maailma on muuttunut viimeisen vuosikymmenen ajan hurjasti, ja tavat tehdä työtä sen mukana. Vaikka monilla aloilla työn suorittaminen vaatii yhä läsnäoloa työpaikalla tiettyinä kellonaikoina, on yhteiskunnassamme valtava jo nyt valtava määrä mahdollisuuksia tehdä etätyötä kotoa.

Tällainen kotona tehtävä työ on parhaillaan ajasta ja paikasta riippumatonta, eli voit tehdä sitä itsellesi sopivana ajankohtana itsellesi sopivasta sijainnista käsin. Etäällä tehtävä työ mahdollistaa eräänlaisen vapauden suunnitella itse omat päivänsä. Tällainen työmuoto on tullut jäädäkseen keskuuteemme ja sen mahdollisuudet lisääntyvät vuosi vuodelta.

Etätöitä voi tehdä muutenkin kuin vain pitämällä blogia tai sosiaalisen median kanavaa ja laittamalla sinne mainoslinkkejä. Tarjolla on niin kyselyihin vastaamisia, kuin kaikenlaisia muita pikku töitä erilaisten palveluiden kautta.

Monilla yrityksillä on puhelinasiakaspalvelu ja toisin kuin ennen vanhaan, ei asiakaspalvelija yleensä edes istu yrityksen tiloissa. Nykyisin on tavallista, että asiakaspalvelua tehdään kotoa, josta vastataan omalla puhelimella soittoihin.

Myös internetissä esimerkiksi chatin kautta tapahtuva asiakaspalvelu on lisääntynyt, samoin kuin sähköpostitse tapahtuva asiakaspalvelu. Nämä kaikki mahdollistavat sen, että voit toimia tietyn yrityksen asiakaspalvelijana kotoa tai muusta itse valitsemasta paikasta.

Litteroinnilla eli sanelun purulla tarkoitetaan äänitteen muuttamista kirjoitettuun muotoon. Äänite voi olla joko ääni- tai videomuodossa. Vaikka litterointi saattaa kuulostaa hieman vanhanaikaiselta, on se yhä tärkeä jollain aloilla, kuten tieteellisessä tutkimuksessa, oikeudenkäynneissä ja terveydenhoidon puolella.

Litteroija kirjoittaa puhutun asian tekstimuotoon. Mikäli olet nopea kirjoittamaan, sopii tämä etätyön muoto sinulle hyvin! Litteroinnissa on tärkeätä tuottaa tekstiä tarkasti esimerkiksi puhujan kielioppivirheitä korjaamatta. Joskus tietyillä äänenpainoilla ja sanamuodoilla voi olla ratkaiseva vaikutus esimerkiksi tutkimuksen kannalta.

Tuliko artikkelista ajatuksia, haluaisitko että käsittelisimme tiettyä asiaa enemmän, kerro se meille ja me tuotamme lisäinfoa.

Jätä kommentti