Järvenpäälle uusi brändikonsepti

Järvenpäässä on keväästä 2019 lähtien tehty brändiuudistusprojektia tiiviissä yhteistyössä kaupunkilaisten ja sidosryhmien kanssa. Yhteensä brändityöhön kirjattiin noin 2500 osallistumista. Kaupunginhallitus hyväksyi kokouksessaan 2.12. pitkän yhteistyön lopputuloksen.

– Brändityö kirkasti oivallisesti käsityksen järvenpääläisyydestä ja sen tavasta ilmetä meidän kaupunkilaisten arjessa. Asukkaiden, yritysten ja yhteisöjen sanoittama kotikaupunkirakkaus tulee selvästi esiin nyt esitetystä kokonaisuudesta. Tälle pohjalle on nyt hyvä rakentaa viestintää, markkinointia ja Järvenpään tarinaa, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Helinä Perttu sanoo.

Projektia johtanut vt. viestintäjohtaja Heli Vastamäki iloitsee siitä, että nyt Järvenpäässä päästään rakentamaan uutta, elävää brändiä toden teolla.

– Yhdessä luotu brändikonsepti on vasta lähtökohta brändin rakentamiselle. Aito brändi syntyy ja kehittyy käytössä ja se iskostuu ihmisten mieliin vuosien saatossa, hän muistuttaa.

Syvä yhteys on ”järvenpääasia”

Brändikonseptin kantavaksi ”järvenpääasiaksi” nousi brändityön myötä ajatus siitä, että Järvenpää on viisas ja väkevästi inhimillinen kaupunki, joka haluaa luoda syvää yhteyttä vastaamalla kokijansa tarpeisiin ja tunteisiin. Syvää yhteyttä on esimerkiksi kaupungin ja luonnon, kulttuurihistorian ja nykykulttuurin, yritysten ja kaupungin sekä tietenkin asukkaiden välillä. Järvenpääläisillä on syvä yhteys kotikaupunkiinsa ja sitä halutaan vahvistaa.


Muuta luettavaa muualta:

Myydyimnät älypuhelimet ja älykellot vuonna 2022

Esimerkiksi DNA:n tammikuun myydyimpien laitteiden listat täyttyivät suomalaisten suosikkimalleista. 5G-laitteet jatkavat puhelinlistan hallintaa. DNA Älykellojen ja aktiivisuusrannekkeiden hankinta on kiinnostanut hyvinvoinnista kiinnostuneita kuluttajia tammikuussa. Olisiko dna älykello sinulle sopiva?

Jätä kommentti